Hodnocení obchodu

4,9 107 hodnocení
Přidat hodnocení
5
104x
4
0x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KR Avatar autora Kateřina Rojíková | 15.7.2020
MF Avatar autora Marie Fenclová | 15.7.2020
Velmi! Milá paní prodavačka, která ochotně poradila.
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 15.7.2020
Moc děkujeme za milé hodnocení.
DS Avatar autora Dana Slavíková | 1.7.2020
AB Avatar autora Adéla Bachová | 24.6.2020
MN Avatar autora Markéta Nowaková | 16.6.2020
Jsem velmi spokojena s tímto obchodem, co se týče doby dodání i vstřícného jednání. Synovi neseděla velikost a velmi rychle jsme se domluvili na výměně za jinou velikost :)
VB Avatar autora Vladimíra Benešová | 16.6.2020
Průběh objednávky zcela v pořádku. Bohužel mi ale doručili jiné boty než byli inzerovaný (barevná varianta)
MH Avatar autora Markéta Holasová | 10.6.2020
jsem moc spokojena s kvalitou bot i rychlostí dodání
MG Avatar autora Monika Glocarova | 5.6.2020
LV Avatar autora Lucia Vencálková | 3.6.2020
Já jsem moc spokojena jak s produktem, tak s vyřízením objednávky. Děkuji
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 3.6.2020
Moc děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojena :)
OL Avatar autora Olga Lísková | 3.6.2020
Milé a rychlé jednání, i co se týče návratu zboží, jsem potěšená, díky.
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 3.6.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
HB Avatar autora Hana Bláhová | 1.6.2020
KR Avatar autora Kateřina Rojíková | 1.6.2020
NP Avatar autora Naďa Píšová | 31.5.2020
Nakupuji v tomto obchodě pravidelně a vždy je tu příjemná pani prodavačka ,která dobře poradí s výběrem.Tento obchod doporučuji....
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.6.2020
Moc děkujeme za pochvalu :-)
TP Avatar autora Táňa Pfohlová | 31.5.2020
MJ Avatar autora Monika Joščaková | 26.5.2020
Velmi milá a příjemná pani prodavačka. Botky naprosto v pořádku, objednávka vybavená velmi rychle. Můžu jenom doporučit
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.6.2020
Děkujeme za pěkné hodnocení :-)
HS Avatar autora Hana Staubrova | 26.5.2020
Milá a ochotná paní prodavačka, vše v pořádku.
MK Avatar autora Michaela Kohoutová | 21.5.2020
Celý proces proběhl naprosto v pořádku, botičky bez chybičky. Doporučuji.
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 21.5.2020
Děkujeme za milé hodnocení :)
KD Avatar autora Katarína Drahá | 20.5.2020
Velká spokojenost, botky dorazily v pořádku a velmi rychle. Určitě zde znovu ráda objednám nějaké další.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.5.2020
Děkujeme moc za pochvalu i za věrnost:-)
RL Avatar autora Renáta Lukášová | 20.5.2020
P Avatar autora Petra | 19.5.2020
supr lehke! uzasna bota!

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 107