Hodnocení obchodu

5,0 230 hodnocení
Přidat hodnocení
5
226x
4
1x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Š Avatar autora Šárka S. | 7.5.2021
V tomto obchodě jsem byla maximálně spokojená. Objednávka byla velmi rychle vyřízena a když se objevil problém z mé strany, okamžitě ho byli schopni vyřešit. Za mě doporučuji a ráda se vrátím.
O Avatar autora Olga | 5.5.2021
Vstřícné jednání, rychlé doručení.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.5.2021
Moc děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojená s nákupem u nás :-)
RH Avatar autora Radka Hrstkova | 1.5.2021
Spokojenost, rychle jednání a dobře ceny
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.5.2021
děkujeme za pochvalu :-)
Avatar autora | 28.4.2021
I Avatar autora Ilis | 26.4.2021
Rychlé dodání, dobrá komunikace s obchodem.... Doporučuji obchod i botky protetika lugo ????????
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.5.2021
moc děkujeme za pěkné hodnocení, jsme rádi, že jste s nákupem u nás i botičkami spokojeni :-)
R Avatar autora Renáta | 13.4.2021
Super botky,rychlé dodání.
E Avatar autora Eva | 12.4.2021
Rychlé dodání, kvalitní zboží odpovídající popisu i velikosti.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.5.2021
děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojeni :-)
Avatar autora | 12.4.2021
KB Avatar autora Klára Budilová | 11.4.2021
Maximální spokojenost
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.5.2021
Děkujeme za chválu i věrnost :-)
Avatar autora | 7.4.2021
Avatar autora | 6.4.2021
SK Avatar autora Slavka Kubičková | 5.4.2021
S obchodem jsem moc spokojená. Výborná komunikace, ochota poradit a pomoct. Rychlé dodání objednaného zboží.
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 7.4.2021
Děkujeme za hezké hodnocení :)
Avatar autora | 5.4.2021
M Avatar autora Markéta | 31.3.2021
Velký výběr obuvi, rychlá komunikace, brzké dodání. Milé věnování k botičkám. Vracíme se pravidelně - sandály, celoroční boty, bačkůrky do školky, zimní boty.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.3.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení a Vaši věrnost. Budeme se snažit i dále udržet naši vysokou laťku :-)
B Avatar autora Barbora | 27.3.2021
Skvělá komunikace a prosukty
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.3.2021
Děkujeme za pěkné hodnocení :-)
V Avatar autora Vendula | 21.3.2021
Super komunikace, rychle dodání s věnováním, super obchod ????
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.3.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že jste s námi spokojeni :-)
RK Avatar autora Růžena Kováčová | 21.3.2021
Super. Krásné botičky.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.3.2021
Moc děkujeme za pěkné hodnocení
J Avatar autora Jarka | 21.3.2021
Jeden z nejlepších obchodů, co jsem kdy poznala. A boty s věnováním jsem viděla poprvé v životě????. Děkujeme, že jste!!!!!!!!!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.3.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená a doufáme, že si další botičky opět vyberete u nás :-)
Z Avatar autora Zuzana | 17.3.2021
Rychlé vyřízení, výborná komunikace
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 17.3.2021
Děkujeme za milé hodnocení:)
NM Avatar autora Nicole Mariánková | 15.3.2021
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání zboží, krásné botičky, výborná komunikace ze strany obchodu. Doporučuji!
Z Avatar autora Zuzka (Administrátor) 15.3.2021
Děkujeme za krásné hodnocení :)

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 230